Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Servicii relocare firme/ locuinte
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Compania noastra are experienta in transportul urban, interurban si international de marfuri cu un parc auto nou cuprinzand autoutilitare de ultima generatie Renault Master de 12 metri cubi si o sarcina utila de 1,6 tone ( 1600kg ), dimeniune cargo: inaltime 1,90 metrii, lungime 3,7 metrii.
transport rapid de marfa

Serviciul de relocare firme si locuinte este unul dezvoltat, caruia ii acordam o deosebita atentie in cel mai mic detaliu. Stim ce implica o astfel de schimbare, pentru a realiza o astfel de operatiune de relocare, de aceea venim in intampidarea nevoilor cu serviciile noastre complete de relocare al firmelor / locuintelor ce presupune mai multi pasi in realizarea sa. Va punem la dipozitia dvs. cel mai bun personal manipulant pentru impachetarea si pregatirea efectivului de transportat, deasemenea punem la dispozitie materialele necesare impachetarii ( cutii de diferite dimensiuni, folie plastic bule, banda adeziva, cartoane , etc.) tot ce inseamna impachetare, demontare mobilier ( birouri, dulapuri, mobilier bucatarie ), transportul efectiv, montarea si aranjarea lor la noua destinatie.

Firma noastra asigura si faciliteaza manipularea produselor cu personal necesar, dimensionat corespunzator in functie de cantitatea de transportat, asiguram promptitudine, intocmirea facturii, preturi avantajoase si negociabile.
Din Gura in Gura